To ni erotika!

Pred par dnevi sem na spletu iskal kaj takega, kar bi mi malo poživilo utrip. Erotika ti pač vedno dvigne pritisk. Pobrskal sem za slikami, za filmi, in našel nekaj, kar je bilo še veliko bolje kot klasična erotika.

Ne, nobenih diskretnih posnetkov jošk in brhkih punc v spodnjem perilu si nisem ogledoval, ampak sem hitro ugotovil, da je erotika v starem pomenu besede preživeta. Namesto nje sem našel nekaj novega, sodobnega in precej bolj konkretnega. Nekaj, kjer je erotika v drugem planu, v prvem pa seks.

Porivanje in fuk, ki sta še precej boljša in te lahko hitro premamita, da pogledaš še malo več, še en posnetek, in drugega, in tretjega … Moram priznati, da sem bil precej navdušen in vesel sem, da sem se odločil internet uporabiti tudi za to, da malo raziščem, kaj erotika ponuja v sodobnem času oziroma kaj se danes ljudem sploh zdi erotika.

In vidim, da so mlade generacije veliko bolj dojemljive za seks in da imajo bolj malo zadržkov, kar je zagotovo dobro – spolnost je namreč  nekaj, o čemer moramo biti odprti, ne pa, da podležemo tabujem in o tako pomembnem delu življenja kot je seks stvari skrivamo in se jih morda celo sramujemo.