Sms sex – lahko sem vse, kar hočem

Ženske imamo bujno fantazijo, ki je v realnem svetu včasih ne moremo izživeti, zato pa pride toliko bolj prav sms sex. Sama sem hitro ugotovila, da mi pri njem ni treba paziti, kaj govorim in kaj delam, poleg tega pa lahko tudi izkoristim svoj kreativni potencial in se vživim v marsikatero vlogo.

Sms sex mi omogoča, da v domišljiji seksam na krajih, ki so kot iz pravljice, na primer v gozdu, skrita za močnimi hrastovimi hlodi, na voljo drvarju, ki me s svojimi močnimi mišicami pritisne ob svežo praprot. Sms sex mi omogoča, da sem vse, kar hočem, ker poteka komunikacija v živo, pa se vedno zavije tudi v kakšno nepričakovano smer, ki naredi zadevo še bolj zanimivo in zaradi katere sem še bolj mokra in pohotna.

In kaj je najboljše? Zagotovo to, da je sms sex na voljo kjer koli in kadar koli, saj imamo ljudje telefone vedno pri sebi in si lahko utrgamo nekaj minutk za potešitev napetosti celo med službo.

Sama se tako vedno odločim za sms sex kadar vem, da me čaka kak neprijeten sestanek, saj sem tako veliko bolj sproščena. Seveda, ko pa sem bila še malo nazaj razuzdana super ženska, ki jezdi na konju brez sedla.