Sex z virtualno prilogo

Rad imam sex in prav nič težko mi ni govoriti o tem, saj za razliko od mnogih drugih nisem hinavski – vsi namreč vemo, da je sex nekaj, s čemer se sproščamo prav vsi, res pa je, da nekateri o tem nočejo govoriti in zardevajo, kot da bi še vedno živeli v preteklem stoletju.

Sex si vedno rad tudi nekoliko popestrim. Trenutno se dobivam s punco, ki jih ima komaj osemindvajset, torej je štirinajst let mlajša od mene, in takšni  ženski moraš pač še nekoliko pokazati, kaj vse je lahko dober sex. Včasih ji tako pripravim kakšno presenečenje v postelji, kupim kakšno novo igračko za sex, skupaj z njo pogledam kak film, pri katerem ne more ostati ravnodušna.

Včasih pridejo virtualne reči pač zelo prav, in kadar sex sledi skupnemu brskanju po spletu, kjer najdeva marsikaj zanimivega za še boljši sex, je najina noč potem vedno zelo vroča. Na srečo tudi ona ni preveč zadržana in rade volje poskusi kaj novega – nenazadnje sva se zato tudi tako dobro ujela, kajti doslej je imela večinoma partnerje njenih let, ki pa menda niso bili kaj prida iznajdljivi v postelji.

No, sex je pač stvar, ki se je učiš z leti in tako si lahko pri štiridesetih za mladenke veliko bolj zanimiv kot pri dvajsetih – in če spremljaš, kaj se dogaja na področju seksa preko spleta, ti nikoli ne zmanjka idej in vedno si v koraku s časom.