Sex z debeluškami je fantastičen!

kot mlad fant sem vedno gledal samo za suhimi puncami, imele so lahko seveda zgolj velike prsi in nekoliko večji zadnjico, sicer je sex z njimi takoj odpadel. Danes pa moram reči, da v mladih letih očitno nisem vedel, kaj zamujam.

Medtem, ko je bil sex s postavnimi puncami običajno nekaj povprečnega, ker so zaradi svoje lepote in postave mislile, da si zaslužijo več in jim je treba ustreči ob vsaki kaprici, so nekoliko bolj debele punce oziroma ženske povsem drugačne.

Sex z njimi je stokrat boljši, ker se ves čas ne pritožujejo, ker so se pripravljene malo bolj potruditi, poleg tega pa je treba priznate, da je sex veliko bolj prijeten, če jahaš mehke okrogline, ne pa trdih kosti. Najbolj pa me seveda preseneča, da obilnejše ženske kljub svoji postavi niso prav nič manj vzdržljive – sex je lahko precej dolg in tudi večkrat zapored.

Pravzaprav moram priznati, da me sex s suhimi ženskami več niti malo ne mika, saj imam veliko raje kaj prijeti v roke in pobožati. Naj se s suhicami ukvarjajo drugi, jaz imam raje čudovite močnejše ženske, ki se znajo veliko bolj zabavati.