Sex, ko sem sama doma

Pogosto sem sama doma, saj ima fant tako službo, da je včasih tudi po več dni odsoten. Takrat mi precej manjka sex, in to, da se rajcava po telefonu niti malo ne zaleže. Da bi si lahko privoščila tudi solo sex, sem si že dolgo nazaj kupila vibrator, fant pa mi je kupil japonske kroglice, ki si jih potem vstavim v rit ali muco, da me vsaj malo dražijo.

Kaj morem,, samo osemindvajset let imam, in očitno sem precej potrebna. Kadar mi zapaše, si pač privoščim sex sama s sabo, in če je le mogoče, takrat po telefonu pokličem tudi fanta, da me lahko posluša. Pravi, da mu potem tič vedno stoji in ga kar boli, ker se ne more sprazniti vame, ampak prav mu je,kaj me pa pušča samo.

Seveda pa je toliko bolj divje, ko pride domov, ker vse pot misli samo na sex in na to, kako bova ponekaj dneh spet cel večer fukala, kako me bo lizal in kako mu ga bom fafala, kako mi bo dal v muco vibrator, sam pa me bo zraven porinil v rit.

Potem si običajno vzameva nekaj pavze in kaj spijeva, nato pa na računalniku zavrtima kakšen porno, v katerem je divji sex z natepavanjem iz vseh zornih kotov, tako da sva po kakšnih desetih minutah oba spet čisto nora in komaj čakam, da me še enkrat porine.…