Sex klepet za pisalno mizo

V marcu, ko so bilance, moram pogosto delati do večera, in da se vmes malo sprostim od številk, rad pobrskam po spletu. Včasih tudi po sex oglasih in oglasih za sex klepet, in nazadnje sem si privoščil hudo vroče pol urice z Moniko, ki mi je dala toliko energije, da sem nato brez problema še nekaj ur premetaval papirje.

Ko sva pričela sex klepet sem ji povedal, da sem v pisarni in vprašala je, ali mi je v pisarni že kdaj prišlo. Potem je rekla, da si bo s prsti dražila pičko in mi povedala, kako naj drgnem svojega kurca, in tako se je sex klepet stopnjeval vse do takrat, ko mi je špricnilo in sem še ravno pravi čas vzel robčke, da nebi šlo vse po papirjih in po tipkovnici.

Rekla je, da bi mi ga z veseljem dala v usta, da ne bi packal okoli, in zato sem jo tudi vprašal, ali jo zanima samo sex klepet, ali bi se kdaj tudi dobila. Rekla je, da je to najin prvi sex klepet, in da bom moral najprej tudi jaz njo kdaj pripraviti do orgazma, če bom hotel kaj več.

Tako da je zdaj najin sex klepet postal kar stalnica in sva se za jutri res dogovorila, da se srečava. Če mi bo tudi v živo všeč, jo bom tako obdelal, da bo prav hotela, da ji ga zarinem v grlo in ji pridem v usta