Na Nategni.me sem našel …

Na Nategni.me sem našel zelenooko punco, ki me spominja na vzgojiteljico v vrtcu.

Kdo pravi, da je življenja konec, ko se poročiš in si ustvariš družino? Moram priznati, da je moja žena precej huda, ko pride do seksa, in niti na pamet mi ne pride, da bi fukal katero drugo, ker postane v postelji prava prasička, ki me vedno zadovolji. Kljub temu pa kdaj pogledam na Nategni.me in se malo sprostim, kadar je ni.

In ko sem po Nategni.me brskal nazadnje, sem naletel na hudo bejbo z zelenimi očmi, ki me spominja na vzgojiteljico v vrtcu. Seveda sem ta posnetek na Nategni.me že nekajkrat pogledal in vedno imam potem čisto trdega, in če je žena kje blizu, jo vedno čaka pestro porivanje.

Ampak je ta iz posnetka na Nategni.me samo za spodbudo, kajti ko ga enkrat porinem v ženo, takoj pozabim na vzgojiteljico. Se z mojo drago niti primerjati ne more! Eno je porivačica na Nategni.me, drugo pa prava ženska z dobrimi oblinami, ki jo poznaš do zadnjega kotička in točno veš, da si lahko z njo privoščiš čisto vse, ker ti rada ponudi čisto vse.

In mogoče je prav v tem smisel, da se poročiš – da dobiš v posteljo žensko, s katero lahko sprobaš čisto vsako stvar, ki si jo zamislijo na Nategni.me in drugih porno kanalih