Mature ženske poznajo najboljši seks

Od nekdaj nisem maral premladih punc. Mogoče so mi mature partnerke bolj pri srcu zato, ker sem tudi prvič fukal z žensko, ki je bila kar enajst let starejša. Imel sem jih sedemnajst, ona pa osemindvajset, in takoj mi je pokazala, kaj znajo mature ženske.

Kaj zmorejo izkušnje in zrelost. In od takrat me nič ne prepriča, da bi gledal za poskočnimi mladenkami, ki se znajo spogledovati in bedasto hahljati, ko jih spraviš v posteljo, pa ne prevzamejo pobude in nekam zmedeno zardevajo, kot da ne bi vedele, kam se kaj vtakne in kam kaj paše.

Je pa res, da je dobre mature ženske nekoliko težje najti. Zdaj jih imam 34, in zanimajo me takšne, ki jih imajo 40 do 45, to pa pomeni, da so večinoma ločenke ali poročene ženske, ki si zaželijo kakšno avanturo. Tako da moraš pri mature ženskah kar paziti, da se ne pojavijo kakšne komplikacije – ampak večinoma jih zanima samo seks oziroma ne delajo problemov in scen.

So pa mature ženske vedno pripravljene poskusit kaj novega – včasih so one učile mene, zdaj so navdušene, če jaz kaj pokažem njim, saj imajo občutek, da so v prejšnjih zvezah marsikaj zamudile, zato bi zdaj rade nadoknadile in so včasih cele divje.