Malce nenavaden sex klepet

Običajno je moj sex klepet s puncami potekal tako, da smo si izmenično pošiljali sporočila o tem, kaj kdo počne, kaj bi želel nuditi drugemu, kaj vse bi bilo zanimivo in podobno. Mislim, da te na tak način sex klepet kar hitro vzburi, saj si v domišljiji prestavljaš, kakšna je sogovornica in kaj počne, pa tudi sam seveda ne zaostajaš pri izvrševanju dejanj, ki ti jih naroči.

Pred kratkim pa je bil moj sex klepet nekoliko drugačen, kajti sogovornica se je odločila, da ne smem početi nič nespodobnega – in si lahko le predstavljam, kako jo opazujem pri seksu z drugim, medtem ko  sam ne smem priti niti blizu. Zdelo se mi je zanimivo, zato se igrice nisem branil.

V sporočilih mi je tako opisovala, kako fuka z drugim in kako jo draži, jaz pa sem želel vedno več informacij. A kljub temu me je najin sex klepet totalno vzburil in hitro mi je stal kot raketa. Ko je opisovala, kako ji prihaja, ker jo nekdo pošteno nabija, se seveda nisem mogel več zadrževati in sem tudi sam poskrbel zase.

Kar pa je itak imela v načrtu in me je nato okregala, da nisem ubogal, in mi zato naslednjič, ko bo spet takole »seksala« s kom drugim, ne bo napisala čisto nič. Ampak sem vedel, da mi bo – ker je bilo vse skupaj del igre.

Tako da sem ji rekel, da naj se za najin naslednji sex klepet kar pripravi, ker bo lahko spremljala, kako sam porivam svojo pohotno prijateljico.