Gledali sva seks v travi

S prijateljico greva zvečer večkrat na sprehod in pred kratkim sva naleteli na prizor, ko si je par privoščil kar seks v travi. Najprej sem hotela zaviti stran, pa me je prijela za roko in povlekla na tla, da sva se skrili, nato pa sva gledali njun seks čisto do konca.

Sam seks ni bil nič posebnega, saj sta potem, ko je bila na hrbtu hitro opravila in šla, ampak naju je njun seks precej vznemiril. Ko se je parček odpeljal, sva še nekaj časa čepeli tam in se hihitali, da sva ravno gledali najhitrejši seks v življenju, potem pa sva v nekem trenutku, še sama ne vem kako, bili z obrazoma ena zraven druge in nagnila se je k meni in mi potisnila jezik v usta.

Bilo je božansko in tako sva se lizali in se nato začeli božati po joških. To je bilo zame čisto novo doživetje, saj mi doslej še ni padlo na pamet, da bi si privoščila poljubljanje ali seks s punco, ona pa je očitno vedela, kaj počne.

Legli sva na tla, da sem bila na njej, in prijela me je za rit ter me pritisnila ob sebe, da sem začutila svoj ščegetavček, in potem sem se začela kar oblečena drgniti ob njo. Obe sva kmalu dosegli vrhunec, in čeprav ni šlo za pravi seks, mi je bilo zelo lepo.